Grote beurt / Kleine beurt

Grote Beurt

Met de ‘Grote Beurt’ van Autobedrijf Optimaal bent u verzekerd dat uw auto in de beste staat verkeert en dat u geen onnodige risico’s neemt.

De ‘grote beurt’ wordt volledig volgens de fabrieksspecificaties en met behoud van fabrieksgaranties uitgevoerd. De werkzaamheden hangen af van de kilometerstand en de fabrieksspecificaties. Daarnaast is de focus bij ons altijd gericht op veiligheid. Hierbij moet u denken aan de controle van het remsysteem, incl. het vervangen van de remolie, controle van de banden, verlichting, airbags en andere veiligheidssystemen.

Uiteraard wordt de olie, alle filters (incl. interieurfilter) en (gloei)bougies vervangen. De overige vloeistoffen, o.a. koelvloeistof en ruitensproeiervloeistof, gecontroleerd en zo nodig bijgevuld. Onderscheidend is onze aandacht voor de accu, die controleren wij altijd preventief. Waarom? De accu staat met stip op nummer 1 bij pech onderweg. En deze pech komt altijd ongelegen!

Mocht er een reparatie aan uw auto nodig zijn, dan bellen wij u eerst en geven een vrijblijvende kostenopgave. Bij Autobedrijf Optimaal proberen we u niet voor onaangename verrassingen te komen staan!

Laat u een ‘Grote Beurt’ bij Autobedrijf Optimaal uitvoeren, dan voeren wij de APK keuring gratis voor u uit! 

Kleine Beurt

Met ‘de kleine beurt’ wordt standaard de olie en het oliefilter vervangen. Wij hebben daarentegen ‘de betrouwbaarste kleine beurt van Nederland’ ontwikkelt.  Naast de standaard werkzaamheden wordt:

  • de auto gecontroleerd op 25 veiligheidspunten (o.a. banden, remmen, verlichting, schokdempers)
  • de accu preventief gecontroleerd
  • het interieurfilter gecontroleerd
  • alle vloeistoffen gecontroleerd en waar nodig bijgevuld

De prijs van ‘betrouwbaarste kleine beurt van Nederland’ is afhankelijk van het autotype maar altijd scherp geprijsd!